Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ставищенська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04348697) був реорганізований і увійшов до складу Брусилівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Оголошення про проведення громадських слухань містобудуваної документації

Оголошується збір пропозицій від громадськості щодо проекту містобудівної документації – Детальний план території садибної житлової забудови по вул.Житомирська в с.Ставище Брусилівського району Житомирської області.

Відповідно до Постанови КМУ від 25 травня 2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» запрошуємо громадян та представників установ, організацій та підприємств для проведення розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту містобудівної документації детального плану садибної житлової забудови по вул.Житомирська в с.Ставище Брусилівського району Житомирської області.

Містобудівна документація – детальний план території, розроблена на підставі рішення 32 сесії 7 скликання Ставищенської сільської ради №593 від 21.11.2018 року.

Замовник: Ставищенська сільська рада Брусилівського району Житомирської області.

Платник: Фаталієв Аріз Арзуман Огли

Виконавець: ПП «Брусилів-Сервіс»

Місце розташування: Житомирська область, Брусилівський район, с.Ставище, вул.Житомирська

Детальний план території розроблений з метою:

  • Визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами;
  • Визначення функціонального призначення території.

З графічною та пояснювальною частинами містобудівної документації можна ознайомитися в Ставищенській сільській раді, понеділок – п’ятниця з 9.00 до 18.00.  Відповідальний ­– спеціаліст–землевпорядник Поліщук Андрій Олегович.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймається з 05 квітня до 06 травня 2019 року за адресою: Житомирська область, Брусилівський район, с.Ставище, вул.Садова, буд.1.

Пропозиції та зауваження відповідно до ч 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» приймаються у письмовій формі, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

У слуханні можуть прийняти участь громадяни і юридичні особи, які визначені п.7 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»: повнолітні особи, представники органів самоорганізації населення, народні депутати України, депутати місцевих рад.

Пропозиції та зауваження, що надійшли після встановленого терміну не розглядаються.

Відповідальний за проведення громадських слуханнь – спеціаліст–землевпорядник Поліщук Андрій Олегович

Громадські слухання будуть проходити о 14.00 год. 06 травня 2019 року актовому залі Ставищенської сільської ради за адресою: Житомирська область, Брусилівський район, с.Ставище, вул.Садова, буд.1 (2 поверх).

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *