Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Ставищенська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04348697) був реорганізований і увійшов до складу Брусилівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Оголошення про проведення громадських слухань містобудування документації «Детальний план території садибної житлової забудови по вул.Житомирська в с.Ставище Брусилівсько

Виконавчий комітет Ставищенської сільської ради Брусилівського району  інформує про проведення громадських слухань 01 серпня 2018 року о 14-00 год. в адмінприміщенні Ставищенської сільської ради (12610,Житомирська область, Брусилівський район, с.Ставище, вул.Садова, 1) .

Виконання містобудування документації «Детальний план території садибної житлової забудови по вул.Житомирська в с.Ставище Брусилівського району Житомирської області» обумовлене необхідністю вирішення поточних питань забудови території  Ставищенської сільської ради та з метою удосконалення містобудівної документації, якою регулюється планування та розвиток населеного пункту.

Детальний план території розроблений ПП «Брусилів – Сервіс», замовником є виконком Ставищенської сільської ради відповідно до ст.10 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Строк подання письмових пропозицій та зауважень до детального плану від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань –  з 06.07.2018 року до 01.08.2018 року. Пропозиції приймаються за адресою: 12610,Житомирська область, Брусилівський район, с.Ставище, вул.Садова, 1, телефон для довідок (04162) 2-67-35.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту можна ознайомитись в адмінприміщенні Ставищенської сільської ради.

Пропозиції, що надаються, повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

У громадських слуханнях можуть взяти участь повнолітні громадяни, суб’єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи – підприємці), представники їх об’єднань, наукових закладів, громадських організацій, місцевого органу самоврядування, а також консультативно – дорадчих органів, створених при органах державної влади і органах місцевого самоврядування, які представляють інтереси громадян і суб’єктів господарювання.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *